Kurani ne gjuhen shqipe pdf

Shkarko 39 libra shqip ne versioni pdf forumi shqiptar. Teksti eshte i perkthyer ne gjuhen shqipe dhe mund te shkarkohet lehtesisht. Kurani eshte shpallur jo ne formen e nje akti momental, por ne forme te nje procesi unikal, te pashembullt qe ka zgjatur 23 vjet, nga viti 609632 te formesimit burimor te. Pdf studimet e reja kuranore dhe perkthimet e kuranit ne gjuhen. Kurani fisnik dhe perkthimi i domethenieve te tij ne gjuhen shqipe. Hart ne vepren e tij per njerezit e famshem qe kontribuan ne dobi dhe ngritjen morale te njerezimit, shkran. Kur ani perkthim me komentim ne gjuhen shqipe albanian edition arabic hardcover january 1, 1998 see all formats and editions hide other formats and editions. Teksti eshte i perkthyer ne gjuhen shqipe dhe mund te. Kurani arabisht pdf mp3 leximi arabisht tash me lexues rijadussalihin me klasifikim tematik per ata qe akoma nuk e kane vizituar sajtin. Kurani fisnik shqip me lexim free android app appbrain. Kurani shqip ne mp3 by kurani shqip published on 20140203t12. Hasan nahi ishte 5 tetor 2016 kurani me perkthim shqip pdf free bit. Ne shqip nuk ka ende perkthime qe u pergjigjen kritereve shkencore filologjike dhe historike. Kurani ne gjuhen shqipe by kurani read free book online.

Sherif ahmeti ka perkthyer kuranin e shenjte ne vitin 1988. Kurani kerim shqip lexim shkarko ketu te gjithe kuranin me lexim shqip. Profetet e permendur ne kuran libra shqip, ebook shqip, shqip, kosova, shqiperia, libra elektronik shqip, albanian library, kosovo library, kosovo, albania, lexo. Gjate leximit ne gjuhen shqipe suret shoqerohen nga nje. Kurani shqip ne mp3 by kurani shqip free listening on. Ajeti i 185te i sures elbekare i perkthyer ne shqip. Stream tracks and playlists from kurani shqip on your desktop or mobile device. Ne kete aplikacion do te ndegjoni kuranin me ze ne shqip, gjithashtu edhe mund te lexoni kuran gjate degjimit. Albanian islamic site, kurani i shenjte ne gjuhen shqipe falenderuar qofte allahu i madheruar per kete kopje te pare te kuranit fisnik, ne gjuhen shqipe, ne internet lexo ne kuran, suren.

Stream kurani shqip ne mp3, a playlist by kurani shqip from desktop or your mobile device. Quran in albani language shpjegimi i kuptimeve te kuranit te larte ne gjuhen shqipe arabic to albani translation. Kurani i shenjte, perkthim ne gjuhen shqipe edicioni ne. Studimet e reja kuranore dhe perkthimet e kuranit ne gjuhen shqipe.

Download for offline reading, highlight, bookmark or take notes while you read kuran i. Kurani fisnik dhe perkthimi i domethenieve te tij ne. Smashwords kurani a book by myfti salih ferhat hoxha. Ju ofrojme perkthim ne gjuhen shqipe nga sherif ahmeti. Listen to kurani shqip soundcloud is an audio platform that lets you listen to what you love and share the sounds you create tirane. Ajeti i dyzete i sures ibrahim i perkthyer ne shqip.

Nderoi per shtypin e kuranit te ndershem dhe perkthimit te tij me komentim. Kurani libri i shenjte i zbriti profetit te fundit, hazretit muhamed, me qellimin e eperm per tia kumtuar tere njerezve pa perjashtim. Lexoe dhe degjo kete liber, dhe kur ta kuptosh nuk do doje qe ne jeten tende te degjosh apo lexosh tjeter gje. Price new from used from hardcover, january 1, 1998 please retry. Puna e perkthimit te kuranit ne ndonje gjuhe tjeter nuk eshte nje pune e lehte. Kurani perkthim me komentim ne gjuhen shqipe albanian. Gjate leximit ne gjuhen shqipe suret shoqerohen nga nje ze i dyte lexues ne arabisht nga abu bakr al shatri. Perkthim me komentim ne gjuhen shqipe ebook written by h. Ajeti i dyzetenjete i sures ibrahim i perkthyer ne shqip. Liber me poezi, 2003 17 korrik 2003 shtepia botose albin tirane 1nese ti me harron mua dua tju njoh nje gje. Ky eshte perkthimi me i njohur i domethenieve te kuranit fisnik ne shqip.

408 791 1516 1619 836 558 664 1313 500 1150 450 1447 1365 451 929 168 123 626 711 1241 884 966 985 495 1589 804 644 236 241 384 283 1558 73 927 695 842 1481 998 1421 483 1025 103 749